Monday, June 15th, 2020

Obuka za radioničarski rad sa mladima

Novak Stanisic

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad vas poziva na besplatnu dvodnevnu obuku za vođenje radionica sa mladima.

Želite da se upoznate sa time šta su radionice i kako da ih vodite?Želite da naučite da napišete scenario za radionicu ? Želite da saznate šta su to „teški“ učesnici i kako da radite sa njima? Koje interaktivne metode je potrebno koristiti? Na koji način formirati pozitivnu radnu atmosferu i voditi grupu kroz proces učenja?

Dvodnevna obuka za vođenje radionica sa mladima će vam dati odgovore na ova pitanja i nedoumice. Obuka je namenjena mladima od 15-30 godina i biće održana u nedelju 28. sa početkom od 10h i ponedeljak 29.06.2020. sa početkom od 16h u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).

Da bi se prijavili za ovu obuku potrebno je da do petka 26.06.2020. godine u 23 h popunite prijavni obrazac koji se nalazi na sledećem linku: https://forms.gle/zCcYWZdF4mCYMPya7
Obuka je u potpunosti besplatna. Broj mesta je ograničen zato požurite sa prijavama.

Voditelji obuke su Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i voditelj Family Lab inspirativnih seminara.

Obuka se realizuje uz poštovanje propisanih mera Ministarstva zdravlja u borbi protiv korona virusa.

Dobrodošli! 🙂

#Opens2019 #mojopeNS #EYC2019

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise