Sunday, June 14th, 2020

Dnevnik jednog Front-end developera u IT-iju

Alexandra Franziska Boos

Zbog tehničkih problema, događaj se pomera za 18.06.2020. 19-20h. 

Prijave su još u toku 🙂

Ukoliko želite da saznate više o pozicijama mladih ljudi u okviru IT sektora i dobijete informacije iz prakse, onda će vas zanimati ova radionica na kojoj ćete imati priliku da čujete kako izgleda jedan radni dan i kompletno iskustvo do posla jednog Front-end developera, koje alate koristi u svom radu i pristupu sa ljudima u svom radnom okruženju.

Šta je opis posla i zanimanje ove pozicije i kako doći do inspirativne atmosfere i zaštite kompanijskog integriteta mlade osobe. O izazovima poznatoj IT kompaniji i svakodnevnim poslovima sa kojima se susreću mladi u IT sektoru – moći ćete da razgovarate sa našom gostom i prijateljem EDIT Centra, Milić Aleksandrom.

ℹ️ Aleksandar Milić je završio Elektrotehničku školu “Mihajlo Pupin” u Novom Sadu na smeru Multimedije, zatim Visoku Tehničku Školu Strukovnih Studija na smeru Informacionih tehnologija takođe u Novom Sadu. Trenutno zaposlen u kompaniji Vega IT Sourcing na poziciji Front-end developera.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem Google forme: https://forms.gle/xsDsQAALxwQ7otp78
Krajnji rok za prijavu je 17.06.2020. do 23:59 h.

▶️ Da biste učestvovali potrebno je da imate instaliranu Zoom aplikaciju na svom računaru/tabletu/mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download. Svi učesnici će nakon slanja aplikacije na email adrese dobiti Zoom link kojem bi trebalo da pristupe 10-tak minuta pre radionice.

Aktivnost je deo projekta ”Infopolis Starter Kit 4 OPENS Info Points & Omladinska info mapa – online & offline’’ koji se finansira iz budžeta Ministarstva kulture i informisanja, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Grada Novog Sada kako bi se ostvarili ciljevi OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad

#OPENS2019 #EYC2019 #mojopeNS

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise