Monday, June 22nd, 2020

Javna diskusija “Socijalna zaštita i mladi u Novom Sadu”

Novak Stanisic

Ispred Kolping Društva Srbije Vas pozivamo na Javnu diskusiju pod nazivom „Socijalna zaštita i mladi u Novom Sadu“ koja će se održati 29. juna 2020. godine sa početkom u 18 časova, u prostorijama Vitaplana (Lukijana Mušickog 9/ulaz iz Vojvode Bojovića).

Od aprila meseca sprovodimo projekat “Socijalna zaštita u fokusu Novosađana“, kao programski partneri Beogradskoj otvorenoj školi (BFPE, BIRN) na projektu „Aktivni građani-bolje društvo“ koji je podržan od strane USAID-a. Ovaj projekat o javnom zagovaranju smo započeli sa ciljem da pokrenemo pitanje nedovršene strategije o razvoju usluga socijalne zaštite u Novom Sadu.

Mladi predstavljaju značajan i često ugrožen deo društva, za koji je neophodno da bude obuhvaćen strategijama i programima socijalne zaštite. U okviru projektnih aktivnosti za mesec jun realizujemo Javnu diskusiju na kojoj ćemo razgovarati o tome koliko su mladi zaista upoznati sa socijalnom zaštitom, svojim pravima, te koliko prepoznaju institucije koje su pružaoci usluga socijalne zaštite.

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise