Saturday, October 17th, 2020

Trening za vršnjačke edukatore/rke na temu globalnog obrazovanja

Novak Stanisic

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i Centar za omladinski rad pozivaju vas da se uključite u Nacionalnu mrežu globalnog obrazovanja i realizaciju aktivnosti u Nedelji globalnog obrazovanja
(16 – 20.11.2020.).
Prva zajednička aktivnost podrazumeva trening za vršnjačke edukatore/ke u oblasti globalnog obrazovanja, koji će se održati u periodu 23-25. 10.2020. u Magnet House-u (neprofitni centar neformalnog obrazovanja smešten u Velikom Gaju). Svi troškovi smeštaja, prevoza i materijala su u potpunosti pokriveni.
Nakon treninga (u periodu 26.10-13.11.2020) učesnici/e će, uz pomoć mentora, pripremiti kviz na temu globalnog obrazovanja na Fun Park aplikaciji. Ove aktivnosti biće realizovane onlajn.
Tokom Nedelje globalnog obrazovanja (16-20.11.2020.) održaće se veliko onlajn takmičenje u kvizu o globalnom obrazovanju, a tri najbolja igrača imaće priliku da osvoje vredne nagrade.
Ako želite da postanete deo Mreže globalnog obrazovanja i priključite se zajedničkom obeležavanju Nedelje globalnog obrazovanja, popunite prijavu u prilogu. Broj učesnika/ca je ograničen.

Rok za prijavu je 20.10.2020. a prijavni obrazac se nalazi na sledećem linku. 

Izvor:https://thefunpark.org/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise