Friday, October 16th, 2020

POY radionica: My story (Moj foto album)

Novak Stanisic

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019-Omladinska prestonica mladih Evrope vas poziva na POY radionicu:My story (moj foto album) koja će biti održana u subotu 31.10.2020. sa početkom od 16h u Infopolis omladinskom info centru.
My story je proces koji omogućava učesnicima da na drugačiji način ispričaju svoju priču i steknu nove uvide. Svaki učesnik bira temu koju želi dodatno da razmotri i proširi svoju perspektivu. To može da bude foto album karijere, roditeljstva, nekog budućeg zanimanja…
Ovo je inspirativna radionica koja ima za cilj da pomogne učesnicima da bolje spoznaju neku određenu temu ili da dođu do nekih određenih novih perspektiva. Radionica nema za cilj rešavanje životnih problema, predlaganje univerzalnih rešenja za problematiku koja nas okružuje sl. Ona može da bude pokretač i inicijator svega onoga što nam može doneti sopstveno istraživanje.
Ona je namenjena mladima od 15-30 godina starosti i svi zainteresovani za učešće mogu popuniti prijavni obrazac koji se nalazi na sledećem linku. Krajnji rok za prijave je četvrtak 29.10. 2020. do 23h.
Zbog specifičnosti radionice, sadržaja koji se radi na njoj i aktuelne epidemiološke situacije broj učesnika je ograničen na 10. Selekcija učesnika će biti vršena na osnovu iskazane motivacije za učešće. Predviđeno vreme za trajanje, sa pauzom, je do 19h i zbog koncepta je potrebno ostati na celoj radionici.
Prilikom rada će biti korišćena Points of you metodologija o kojoj možete saznati mnogo više na sledećem linku: https://www.points-of-you.com/
Radionicu vodi Novak Stanišić, Ma pedagog i asistent u programima omladinskog rada.
Radionica se održava u skladu sa propisanim merama Ministarstva zdravlja u sprečavanju širenja COVID-a 19.
Dobrodošli. 🙂
#OPENS2019 #EYC2019 #mojopeNS
Izvor:Facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise