Thursday, May 28th, 2020

Radionica “Upravljanje vremenom”

Novak Stanisic

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad organizuje besplatnu radionicu “Upravljanje vremenom”. 🙂 Ona će biti održana u ponedeljak, 15.06. sa početkom od 15:30h u Infopolisu (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).

Cilj radionice je da pomogne učesnicima prilikom planiranja i organizacije sopstvenog vremena. Celokupna radionica se sastoji od niza zanimljivih igrica i vežbi koje bi trebalo da pomognu učesnicima u tome.

Ona je namenjena mladima (15-30 godina) i svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca koji se nalazi na sledećem linku https://forms.gle/2TxGqaj49QmnFWBm9

Učešće je potpuno besplatno.Krajnji rok za prijave je subota 13.06.2020. do 23h. Broj mesta je ograničen, zato požurite sa prijavama. 🙂
Voditelj radionice je Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i voditelj Familylab inspirativnih seminara.

Celokupan događaj se organizuje u skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja u prevenciji i borbi protiv korona virusa.
#OPENS2019 #mojopeNS #EYC2019

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise