Wednesday, September 11th, 2019

Radionica “Upravljanje vremenom”

Novak Stanisic

EDIT centar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad organizuje besplatnu radionicu “Upravljanje vremenom”. 🙂 Ona će biti održana u nedelju, 29.09. sa početkom od 10h u Infopolisu (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).
 
Cilj radionice je da pomogne učesnicima prilikom planiranja i organizacije sopstvenog vremena. Celokupna radionica se sastoji od niza zanimljivih igrica i vežbi koje bi trebalo da pomognu učesnicima u tome.
 
Ona je namenjena mladima (15-30 godina) i svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti slanjem maila (sa naznakom upravljanje vremenom) i sa sledećim podacima ( ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon , e-mail adresa, kao i da navedete šta vas je motivisalo da se prijavite za ovu radionicu) na infopolisns@gmail.com . Učešće je potpuno besplatno.Krajnji rok za prijave je sreda 25.9.2019. do 23h. Broj mesta je ograničen, zato požurite sa prijavama. 🙂
 
Voditelj radionice je Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i voditelj Family lab inspirativnih seminara.

#Opens2019 #mojopeNS #EYC2019

Sve dodatne informacije u vezi svih OPENS programa možete pronaći na sledećem linku.

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise