Tuesday, September 10th, 2019

Projekat “Inovativni modeli zapošljavanja mladih”

Novak Stanisic

Osnovni cilj projekta jeste promocija primera dobre prakse mladih uspešnih preduzetnikarealizacija programa neformalnog obrazovanja, kao i sprovođenje inovativnih obuka i pristupa u zapošljivosti mladih.

Mladi koji rade na razvoju proizvoda/usluga, ili tek treba da razviju i valorizu njihovu ideju, mogu kroz ovaj program da pronađu ono što im je potrebno: preduzetnička znanja, razmenu iskustva i ideja i mogućnost proširenja društvene mreže.

👉 Za sve mlade koji hoće da pokrenu posao koji vole i žele da rade?

 

Program:
👉 Prepoznaj i ostvari svoje potencijale
👉 Otključaj svoje preduzetničke potencijale
👉 Predstavi svoj posao iz snova
👉 Razvoj ideja i poslovnih šansi
👉 Finansijska pismenost
👉 Poslovni model CANVAS – Persona CANVAS i Customer Journey Map

Kroz ovaj mesečni program između ostalog, saznaćete šta vas ometa da oslobodite svoju originalnost, ideje i preduzetničke potencijale i šta treba da uradite, kako bi uspeli u tome? Upoznaćemo se sa izazovima koji nas očekuju na tom putu i načinima kako da ih prevaziđemo.

Spoznaćete i savladati praktično preduzetništvo, steći nova znanja i veštine, kao i različite metode i tehnike koje vam mogu pomoći u vašem budućem poslovanju i profesionalnom razvoju.

🎯 Šta dobijate od programa?

Nakon mesečnog učestvovanja u programu profesionanog razvoja prvo stičete praktično znanje, iskustveno učenje kao i dosta korisnih informacija. Takođe, dobijate i sertifikat Novosadskog edukativnog centra o završenom programu “Škole preduzetništva”.

🎯 Šta dobijaju početnici?

Za njih je ova obuka edukativno-mentorski program koji će im pružiti podršku za početnu fazu poslovanja.

🎯 Šta dobivaju postojeći preduzetnici?

Oni u ovom programu mogu upoznati brojne inovativne modele i njihove primene u praksi, kao i informacije za pokretanje, uspešno vođenje i rast organizacije.

Gde se program realizuje? Studio 34
Koliko traje program: 6 nedelja (40 dana), ponedeljkom od 18. do 21.00 časova.

🎯 PRIJAVA putem mejla „prijava@nec.rs“ sa imenom, prezimenom kao i godinom rođenja.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani mladi (do 30. godina), ali kako je broj učesnika ograničen (na 12.), prednost kod prijave će imati učesnici koji imaju konkretnu ideju za svoj poslovni poduhvat. Mogu da se prijave i timovi od 2 člana. Učešće u progamu se ne naplaćuje.

Program se realizuje u okviru projekta „Inovativni modeli zapošljavanja mladih“ koju realizuje Novosadski Edukativni Centar a finansira Grad Novi Sad Gradska uprava za sport i omladinu, sa ciljem realizacije programa omladinskog preduzetništva i poboljšanja uslova za zapošljavanje mladih.

Izvor: http://nec.rs


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise