Wednesday, June 6th, 2018

Radionica “Osmišljavanje i razvoj poslovnih ideja”

Novak Stanisic

Pozivamo vas da se prijavite na radioncu na kojoj možete savladati nove veštine, osmisliti i razviti nacrte poslovnih ideja i poslovnih modela u oblasti zelene ekonomije i održivog razvoja. Radionica  je planirana za 12. jun 2018. u trajanju od 09:00 do 17:00 u Startit Centru Novi Sad, Miroslava Antića 2.

Za učešće se registrujte na link

Radionice organizujemo zato što znamo da mnogi od vas, bez obzira na oblast za koju se školujete, imate interesovanja za zaštitu životne sredine i osmišljavanje ideja i projekata koji mogu da doprinesu stvaranju održive i lepe budućnosti.
Studente sa takvim interesovanjima srećemo na svim fakultetima i znamo da najbolje ideje prave multi-disciplinarni timovi, pa je ova radionica dobar način da se upoznate sa kolegama koje dele vaša interesovanja za zaštitu životne sredine, a dolaze iz drugih oblasti.
Na radionici se radi na praktičan način i uči se kroz igru. Sigurni smo da će vam učešće na radionici doneti koristi, jer će vam omogućiti da bolje sagledate probleme sa kojima se suočava planeta i zato što ćete naučiti da izazov često nosi i poslovnu priliku.

Izvor:Facebook.com

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise