Wednesday, March 7th, 2018

Radionica “Nacionalna laboratorija za društvene inovacije”

Novak Stanisic

Pokret gorana Vojvodine vas poziva na radionicu “Nacionalna laboratorija za društvene inovacije” koja će se održati u subotu, 17. marta 2018. godine sa početkom od 12h u Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode (Radnička 20a) u Novom Sadu. Prisustvo na radionici potrebno je prijaviti na vlada@pgv.org.rs do 15. marta, do 16 časova. Potrebno je da pošaljete vaše ime, prezime i naziv organizacije / institucije koju predstavljate. U slučaju da su vam potrebni putni troškovi, molimo vas da navedete odakle dolazite i okvirnu procenu putnih troškova. Radionicu će voditi Branislav Trudić ispred Pokreta gorana Vojvodine i Ilija Jovanović ispred Edukativnog centra Kruševac.

Radionica će se baviti društvenim izazovima na putu ka regionalnom pomirenju i pokrenuće kreiranje inovativnih alata za postizanje mira. Tokom radionice bavićemo se temama:

-(ne)saradnje udurženja građana, medija i javnih institucija po pitanjima društvenih problema;
-pitanjem (ne)popularnosti teme mira i pomirenja u Srbiji;
-uticajem regionalnih omladinskih razmena na pomirenje;
-uloga tri sektora kada je u pitanju prekogranična saradnja;
-prekogranična saradnja poslovnog sektora, sa fokusom na socijalna preduzeća i njihov uticaj na koheziju u regionu

Aktivnost se organizuje u sklopu projekta “Podeljena prošlost, zajednička budućnost” koji Pokret gorana Vojvodine realizuje u partnerstvu sa Omladinskim komunikativnim centrom iz Banja Luke, uz podršku Evropske Unije.

Izvor:Facebook.com

 


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise