Tuesday, March 6th, 2018

EBEC Challenge – Novosadski dani inženjera

Diana Zupur

BEST Novi Sad i ove godine organizuje projekat „EBEC Challenge Novi Sad – Novosadski dani inženjera” – lokalnu rundu najvećeg studentskog inženjerskog takmičenja u Evropi!

Da li si kao dete voleo/la da praviš kuće i automobile od (LEGO) kockica? Avione i vetrenjače od papira? Šator uz pomoć ćebeta, stolica i jastuka? Možda još uvek voliš! Prijavi se na takmičenje u timskom dizajnu, gde ćeš uz pomoć najrazličitijih materijala imati mogućnost da napraviš nešto kreativno, neobično, a opet funkcionalno i tako rešiš zadati problem!

A možda si oduvek više voleo/la da maštaš, da planiraš? Da smišljaš nove i neobične načine upotrebe za nešto što svakodnevno koristiš? Onda je za tebe studija slučaja, u kojoj ćeš imati mogućnost da pokažeš svoju kreativnost i inovativnost, sposobnost planiranja i razvijanja ideje i umetnost prezentovanja iste!

A sad ono najbolje – nisi sam/a! EBEC Challenge je takmičenje za timove od po četiri člana. Zato, pozovi prijatelje, sakupi tim i prijavite se zajedno!*

*Nije neophodno da imaš tim da bi učestvovao/la, možeš se prijaviti i samostalno!

Projekat će se održati od 23. do 25. marta od 12h u prostorijama Fakulteta tehničkih nauka.

Više informacija o EBEC Challenge-u možete pronaći na: www.ebec.rs.

Prijavna forma će biti uskoro dostupna na sajtu.
Izvor: www.facebook.com


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise