Friday, October 9th, 2020

Radionica na otvorenom: Lov na blago(stanje)

Novak Stanisic

Dobro došli na radionicu na otvorenom koja se organizuje u okviru 5. festivala mentalnog zdravlja!
Ona će biti održana u subotu 17.10.2020. sa početkom od 16h u Dunavskom parku.
Tokom ovog događaja učesnici će imati priliku da se kroz niz igara i kreativnih zadataka upoznaju sa različitim načinima i resursima koji mogu da unaprede blagostanje.
Učesnici će biti organizovani u timove gde će svaki tim dobiti zanimljive izazove koji će ga voditi do različitih krajeva centra grada. Zadaci koje dobiju će imati za cilj da podstaknu duhovitost, prijatna osećanja, timski rad kao i razmišljanje i prepoznavanje snaga koje nam mogu pomoći u prevazilaženju nekih životnih izazova. Uspešno ispunjenje zadataka će podrazumevati i pravljenje snimka ili/i fotografije koje će tim slati organizatorima aktivnosti.
Timovi će na licu mesta dobiti jasna upustva sa zadacima, a tim koji prvi uspešno uradi sve zadatke očekuje simbolična nagrada 🙂
Prijave su obavezne a svoj tim možete prijaviti na ksptransfer021@gmail.com.
U prijavi navedite ime tima i broj članova tima. Tim može da čini od od 3 do 5 učesnika.
Nalazimo se u 16 časova kod saletle u Dunavskom parku.
Ovaj događaj organizuje Institut za javno zdravlje Vojvodine, Programski odbor FMZ i Klub studenata psihologije “TraNSfer”.
Vidimo se!
Ovogodišnji Festival mentalnog zdravlja održaće se uz poštovanje svih epidemioloških mera, sa smanjenim brojem učesnika, održavanjem propisane distance i nošenjem maski. Neki od događaja će se održati onlajn.
Izvor:Facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise