Tuesday, October 6th, 2020

Pokreni se, pronađi se

Novak Stanisic

Novosadski edukativni centar (NEC)  vas poziva na promociju nove društvene igre “Pokreni se, pronađi se” koja će biti održana u četvrtak 8.10. sa početkom od 19h.

Pokreni se, pronađi se je kooperativna društvena igra koja omogućava drugačiji pristup ličnom i profesionalnom razvoju. Igra animira igrače da odgovore na postavljana pitanja, putem samorefleksije i da deluju, kako bi unapredili sebe i svoju karijeru.
Putem ove igre, uvidećete kreativne načine za razvoj vaše karijere i naučiti kako da bolje upoznate i razvijete sebe, postavite ciljeve (šta želite da postignete) i radite na njihovoj realizaciji.
Tokom igre učesnici daju – upisuju odgovore (na radne listove) sami sebi putem koučing procesa, koji ima za cilj da učesnike (igrače) provede kroz uvide u lične veštine i talente, preko spoznaje “šta volite da radite” do toga “šta želite da postignete”. Takođe, tokom igre učesnici uče kako da procenjuju i vrednuju ideje.
Registracija putem linka
Učešće u progamu se ne naplaćuje.
Program se realizuje u okviru projekta „Inovativni modeli zapošljavanja mladih 2.0“ koju realizuje Novosadski Edukativni Centar a finansira Grad Novi Sad Gradska uprava za sport i omladinu, sa ciljem realizacije programa omladinskog preduzetništva i poboljšanja uslova za zapošljavanje mladih.
Izvor:Facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise