Friday, June 14th, 2019

OPENS radionica: “Telo kao instrument”

Novak Stanisic

OPENS 2019 vas poziva na radionicu “Telo kao instrument” koja će biti održana 24.06. sa početkom od 18h u Laze Telečkog 2. Učešće na radionici je besplatno.  Svi zainteresovani mogu rezervisati svoje mesto putem online prijave , najkasnije do 21.06. do 17h.

Radionicu vode Ana Vrbaški (pevačica, pozorišni izvođač, kompozitor) i Marko Dinjaški (bubnjar, perkusionista, pozorišni izvođač), članovi udruženja građana Otvoreni Krug Novi Sad, poznatiji kao Alice in WonderBand.

Svakoga dana koristimo svoje telo kao alat, no, znamo li da ono može biti i muzički instrument?

Upoznavanje s tehnikom telesnih perkusija (body percussion) nam otkriva različite mogućnosti, koje od svakodnevnog stvaraju nešto čudesno. Pokret, pesma, smeh i rad u grupi čine da rad na sebi postane zadovoljstvo. Jer, na ovim radionicama ponovo osvajamo svoje telo i vraćamo se osećaju kada su onaj koji naređuje i onaj koji izvršava jedno, radosno biće, prisutno u sadašnjem trenutku.

Sem muzičkih igara i jednostavnih pesama – za koje nije potrebno da budete pevači, ili imate sluha – radimo različite zanimljive vežbe i igre, spajajući zabavu i razvijanje sopstvenih mogućnosti.

#OPENS2019 #mojopeNS #EYC2109

Sve dodatne informacije u vezi svih OPENS programa možete pronaći na sledećem linku.

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise