Monday, March 13th, 2023

Online događaj “Kako do posla kojeg volim”

Novak Stanisic

Online događaj “Kako do posla kojeg volim” organizujemo sa našim partnerima iz Centra za razvoj preduzetničkog ekosistema sa ciljem razvoja proaktivnog duha mladih i veština potrebnih za 21. vek.

Takođe, cilj događaja je i upoznavanje sa primerima dobre prakse mladih, pružanje podrške u stvaralaštvu i digitalnim kompetencijama mladih, rad na poboljšanju uslova za veću zapošljivost mladih, kao i jačanje partnerstava između lokalnih samouprava i civilnog društva.

Ovim online događajem želimo da prenesemo znanje, iskustvo i informišemo sve zainteresovane mlade u vezi razvoja i primene poslovnih i profesionalnih veština koje su neophodne u digitalnom dobu, kako bi došli do posla kojeg žele i vole da rade.

👉  1 radionica od 17.00h Ostvari svoj san 
👉  2 radionica od 19.00h Kako do prvog online posla
🤝  Online Panel u 21.00h Kako da posla kojeg volim? 

Prijava je obavezna, putem linka https://forms.gle/WkNTvsq3k8Fx5V648

𝙐č𝙚šć𝙚 𝙣𝙖 𝙤𝙣𝙡𝙞𝙣𝙚 𝗱𝗼𝗴𝗮đ𝗮𝗷𝘂 𝙨𝙚 𝙣𝙚 𝙣𝙖𝙥𝙡𝙖ć𝙪𝙟𝙚.

Realizacijom ovog projekta obezbeđujemo inkluzivno i inovativno (neformalno) obrazovanje i nudimo program za celoživotno usavršavanje mladih iz osetljivih grupa, kako bi se zajedno borili protiv siromaštva i socijalne isključenosti ugroženih mladih. Povećanje zaposlenosti NEET i svih drugih mladih iz osetljivih grupa, ima presudnu ulogu u smanjenju siromaštva i nejednakosti između regiona, kao i između različitih društvenih grupa.

Projekat „Osnaživanje i uključivanje mladih iz osetljivih grupa socijalnim preduzetništvom“ sprovodi Novosadski edukativni centar u partnerstvu sa Centrom za razvoj preduzetničkog ekosistema. Inicijativa je deo @reload_westernbalkans Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (@eusrbija ), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (@undp_serbia )

  • ReLOaD pomaže lokalnim samoupravama (opštinama/gradovima) da transparentnije finansiraju organizacije civilnog društva i zajednički sprovedu aktivnosti važne za lokalni razvoj.
  • Projekat ReLOaD podržava lokalne samouprave da razviju transparentnije mehanizme finansiranja organizacija civilnog društva, kako bi se poboljšale usluge za građane i građanke u lokalnim zajednicama.

 

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise