Wednesday, April 5th, 2023

Obuka za radioničarski rad sa mladima

Novak Stanisic

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) vas poziva na
besplatnu dvodnevnu obuku za vođenje radionica sa mladima.
Želite da se upoznate sa time šta su radionice i kako da ih vodite? Želite da naučite da napišete scenario za radionicu ? Želite da saznate šta su to „teški“ učesnici i kako da radite sa njima? Koje interaktivne metode je potrebno koristiti? Na koji način formirati pozitivnu radnu atmosferu i voditi grupu kroz proces učenja?
Dvodnevna obuka za vođenje radionica sa mladima će vam dati odgovore na ova pitanja i nedoumice. Obuka je namenjena mladima od 15-30 godina i biće održana u subotu 22. (od 15h). i nedelju 23.04. (od 12h) u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).
Da bi se prijavili za ovu obuku potrebno je da do četvrtka 20.04.2023. godine u 23 h pošaljete prijavni mail sa naznakom Prijava za obuku (ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon, email adresa, razlog prijave) na infopolisns@gmail.com
Obuka je u potpunosti besplatna. Broj mesta je ograničen i selekcija učesnika će se vršiti na osnovu iskazane motivacije za učešće i sam primljeni učesnici će biti obavešteni.
Voditelj obuke su Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i Points of you practitioner.
Dobrodošli!

Izvor: Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise