Friday, November 22nd, 2019

Hobijem do posla

Avatar

Kreativnosti nikad dosta. U ovim tmurnim danima teško je biti kreativan i poslovan u isto vreme. Radionica “Hobijem do posla” će Vas podstaći na razne ideje o sebi i svojoj karijeri. Ovaj put učićemo kako od najmanjih delića nastaje komad nakita, ne samo za zene nego i za muškarce. Kako nastaju narukvice koje svakodnevno vidjate po prodavnicama i kupujete, a jednostavne su za pravljenje. Imaćete priliku da naučite koji se to materijali koriste i koji su to fazoni i cake pravljenja.
Obuka će biti održana u prostorijama Infopolisa – omladinskog info centra (Apolo suteren, Trg Slobode 3, Novi Sad), 10. decembra od 18:30 do 20:00 časova

Učešće u obuci je #besplatno.
Prijave (Ime, prezime, kontakt) poslati na infopolisns@gmail.com do 05.12. 2019. godine.

Obuka je deo projekta ”Infopolis – karijerni info kutak za mlade iz osetljivih grupa”, podržanog od strane Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada u okviru javnog konkursa za projekate od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora, a kojima se ostvaruju ciljevi i mere definisani Lokalnim akcionim planom Politike za mlade Grada Novog Sada u 2019. godini.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise