Wednesday, December 19th, 2018

Godišnji kompas 2019

Avatar

Ova radionica će ti pomoći da se osvrneš na prošu godinu i da isplaniraš sledeću uz pomoć kreativne alatke “Godišnji kompas”

Planiranje godine je dobra navika. Može ti pomoći da postaneš svesniji/ja svojih uspeha i tuga, pa možeš shvatiti koliko se toga zapravo dogodilo u jednoj godini.

Učenjem od prošlosti možeš kreirati budućnost tako da ne ponavljaš obrasce i da stekneš veću kontrolu nad svojim životom.

Učešće na radionici se ne naplaćuje ali ste u obavezi da vaša 2 sata koliko i traje radionica poklonite nekom drugome: prijatelju, porodici, lokalnoj zajednici i doprinesete boljem društvu…

OPENS banka vremana organizuje ovu radionicu!
Banka vremena je poseban oblik valorizovanja volonterskog rada u kome se umesto novca ulaže vreme (kao najvredniji resurs), koje se razmenjuje između svih članova banke. Svaki član – donosi određenu količinu ličnog slobodnog vremena i znanja koje je spreman pokloniti zajednici, a za uzvrat može dobiti jednaku količinu vremena ili određenu pomoć drugog člana.

Radionica je dizajnirana za 15 mladih, od 18. do 30. godina i obavezna je prijava na prijava@nec.rs

Radionica se održava u OK klubu na SPENS-u, ulaz iznad Univereksporta, sa strane Promenade, prvi lokal desno, a vreme je 26.12. u 18h 😀


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise