Wednesday, December 19th, 2018

Asertivna komunikacija

Avatar

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) i OPENS (NOVI SAD – Evropska prestonica mladih 2019) organizuju radionicu pod nazivom ”Asertivna (samopouzdana) komunikacija”.

Jedan od najvećih problema među ljudima tiče se komunikacije. Ukoliko vas zanima koji sve stilovi komunikacije postoje, želite da postanete asertivni (samopouzdani) u komunikaciji ili često čujete reč ”asertivnost “ i zanima vas šta ona tačno znači, pridružite se radionici koja ce biti odrzana 26.12. od 19:30 do 21:30, Bulevar vojvode Stepe 1 🙂

Voditeljka radionice je Milica Mandić, diplomirani psiholog I sertifikovani trener asertivne komunikacije. Milica ima višegodišnje iskustvo u vođenju radionica sa mladima svih uzrasta.

Radionica je pre svega namenjena mladima uzrasta od 15 do 30 godina. Osobe starije od 30 godina se mogu prijaviti ali će prednost prilikom prijavljivanja imati učesnici do 30 godina starosti. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na mail: savetovaliste.nshc@gmail.com (u prijavi napisati: ime prezime, broj telefona i godište). Poslednji dan za prijavu je 25.12.2018. u 12 h.

Učešće na radionici je BESPLATNO!

NAPOMENA: Potrebno je da učesnici dođu 15 minuta pre početka radionice kako bi se obavile formalnosti koje nisu usko vezane za samu radionicu. Molimo vas da dođete na vreme. 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise