Tuesday, April 9th, 2019

Dare to Connect – iskustveni susret

Novak Stanisic

Mladi danas žive u svetu naglih promena, okruženi mnogim problemima. Zloupotreba supstanci, materijalizam, pritisak vršnjaka, nasilje i maltretiranje u školama, samo su neki od njih.
Gubeći samopouzdanje zbog problema, mladi postaju depresivni, anksiozni, povučeni u sebe, a ponekad čak i autodestruktivni i suicidni.

”29% dečaka i 13% devojčica uzrasta od 15 godina u Evropskim državama je izjavilo da se oseća loše, češće od jednom nedeljno” (HBSC International Coordinating Centre Child & Adolescent Health Research Unit), a pošto je Novi Sad ove godine omladinska prestonica Evrope, vreme je za promenu!

Ovo je razlog zbog smo odlučili da, zajedno, sa sjajnim timom stručnjaka i mladih entuzijasta, udružimo snage i pronađemo rešenje. U proteklih šest meseci radili smo na kreiranju besplatnog sedmonedeljnog oflajn i onlajn edukativnog programa za mlade. Pristup je zasnovan na majndfulnesu u kombinaciji sa modernim metodama psihologije, a nazvali smo ga ”Dare to be human”.

16. aprila ćemo podeliti ideju i program sa javnošću kako bismo podigli svest o važnosti mentalnog zdravlja i inovacijama koje koristimo u svom programu, o kom se možete više informisati na: https://shiftmindful.com/funding/

[REZERVIŠITE SVOJE MESTO]

Vreme: 16. april od 18:30h do 21:00h
Mesto: Kulturna stanica Eđšeg, Antona Čehova 4, Novi Sad
Rok za prijavu: 12. april do 12.00h

Ukoliko želite da nam se pridružite, prijavite se na: https://shiftmindful.com/dare-to-connect-16-april/ (mesta su ograničena, zato budite brzi)

[ PROGRAM ]

Veče ćemo započeti interaktivnom panel diskusijom sa našim stručnjacima:
Vesna Lakovic – Stručnjak za mindfulness
Andre van Kempen – Stručnjak za postavljanje ciljeva
Katarina Majkic – Stručnjak za rezilijentnost
Sanja Stanković – Stručnjak za regulaciju emocija
Ivana Muškinja – Stručnjak za međuljudske odnose
Mila Radovanović – Stručnjak za samosaosećanje
I prisustvovaće i naši specijalni gosti…

[ SADRŽAJ PROGRAMA ]

Ponekad kratko iskustvo pruža više nego dosadna duga prezentacija i to je razlog zašto želimo da podelimo sa vama niz kratkih eksperimentalnih sesija koje imaju za cilj da vam predstave ono što biste dobili učešćem u ovom programu.

[ INTERAKTIVNI KAFE ]

Sedite i priključite se razgovoru u našem Shift Interaction kafeu, gde ćemo obratiti pažnju na teme koje se tiču programa i gde možete saznati kako da se priključite, kako da nas podržite, koji su benefiti programa ili više o samim detaljima. Ovo je lep način da učimo i zabavimo se u isto vreme!

[ ZAUZMITE PRVI MESTO U PROGRAMU ]

Prvi sedmonedeljni program podrazumeva samo 12 mesta. Tokom večeri ćemo započeti proces prijave i imaćete priliku da odgovorite na izazov koji ćemo podeliti sa vama i tako osigurate sebi jedno od 12 mesta!

VIDIMO SE! 🙂

[ REZERVIŠITE SVOJE MESTO ]

Vreme: 16. april od 18:30h do 21:00h
Mesto: Kulturna stanica Eđšeg, Antona Čehova 4, Novi Sad
Rok za prijavu: 12. april do 12.00h

Ukoliko želite da nam se pridružite, prijavite se na: https://shiftmindful.com/dare-to-connect-16-april/ (mesta su ograničena, zato budite brzi)

Play Centar Novi Sad ShiftMindful Familylab Srbija Mindful centar

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise