Monday, June 26th, 2017

Youth Fair

Diana Zupur

Šesti regionalni sajam omladinskog turizma Youth Fair 2017 biće održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 03. i 04. jula. Kao i svake godine, posetioci će besplatno moći da uživaju u raznovrsnim sadržajima sajma i to od 18:00h do 22:00h, oba dana festivala.

Youth Fair će i ove godine, kao oprobanu formulu za dobar provod, imati svoj sajamski i muzički deo. Posetioci će moći da uživaju u mnogobojnim sportskim igrama, da plešu uz različitu muziku, ali i da se informišu o tome kako mogu postati učesnici zanimljivih projekata koji promovišu najatraktivnije destinacije.

Cilj sajma je da se kroz zajedničku regionalnu promociju Balkan pozicionira kao jedna od najatraktivnijih destinacija za mlade na svetu.

Sve aktulenosti i novosti, listu izlagača, ispratite na zvaničnom sajtu i Facebook profilu Youth Fair:

http://www.youth-fair.com/

https://www.facebook.com/youthfairnovisad/

Kao i prethodnih godina, organizatori ove manifestacije su pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, Turističke organizacije Grada Novog Sada, EXIT TIMa, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, Studentskog kulturnog centra Novog Sada, uz podršku organizacije OPENS2019, Fondacije „Novi Sad 2021“, Art Eco Marketa i prijatelja manifestacije Fortuns iz Novog Sada.

Dođite i ne propustite najveći događaj za mlade u Novom Sadu, a i šire! 🙂

Izvor: www.facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise