Wednesday, March 18th, 2020

Volontiranje tokom vanrednog stanja

Novak Stanisic

Dragi volonteri i volonterke,
Ovim putem želimo da Vas obavestimo da aktivno radimo na uspostavljanju bezbednog i sigurnog volonterskog programa, tokom vandrednog stanja, koji je u skladu sa propisanim merama Vlade Republike Srbije i aktivnostima Lokalnog kriznog štaba.
Bezbednost i sigurnost volontera, ali i korisnika volonterskog programa, su nam na prvom mestu i taj stav delimo sa svim akterima civilnog sektora u Novom Sadu, koji se bave volonterskim programima, i zajedno sa nama su uključeni u kreiranje programa.
Zamolićemo vas da ne krećete u samostalne volonterske aktivnosti niti da učestvujete u samoorganizovanim akcijama zbog rizičnih posledica po vase lično zdravlje i zdravlje osoba sa kojim dolazite u kontakt tom prilikom.
Za odgovorno volontiranje, koji podrazumeva sve bezbednosne i zdrastvene mere, u ovom slučaju je neophodno da prođete obuku i da dobijete potpune informacije i jasne instrukcije kako na odgovoran i bezbedan način volontirati.
Ukoliko imate želju za volontiranjem, obratite nam se putem našeg email-a office@nvs.rs najkasnije do četvrtka do 10:00 a vaše kontakte ćemo staviti u bazu i blagovrmeno vas obavestiti o svim detaljima.
Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.
Čuvanjem sopstvenog zdravlja, čuvamo i tuđe!
Izvor: www.nvs.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise