Thursday, November 8th, 2018

VI Konferencija o trgovini ljudima #SlobodaNemaCenu

Novak Stanisic

Pozivamo Vas da nam se pridružite VI Konferenciji o trgovini ljudima #SlobodaNemCenu koja će se održati 15. novembra 2018. godine u Kulturnoj satanici Eđšeg (Antona Čehova 4) sa početkom od 10,30 časova. 
 
Vi Konferencija o trgovini ljudima #SlobodaNemaCenu je edukativnog karaktera i pre svega namenjena mladima, studentima i budućim profesionalcima koji će se u svom radu susretati sa problemom trgovine ljudima. Učesnici će imati priliku da čuju neke od najuglednijih stučnjaka u ovoj oblasti. 
 
Konferenciju organizuje Neformalna grupa mladih „Sloboda nema cenu“ uz podršku Omladinskog saveza udruženja „Omladinska prestonica Evrope Novi Sad – OPENS“,  Evanđeoskog udruženja studenata, Christien Unie i European Christian Political Movement – ECPM. 
 
Za sve učesnike obezbeđene su potvrde o učešću, kao i mini koktel na kom će učesnici imati priliku i da neformalno porazgovaraju sa govornicima.  
 
Broj mesta je ograničen i prijava traje do popunjavanja mesta. Na konferenciju se možete prijaviti popunjavanjem https://goo.gl/forms/8LVkhsXNse07oQeQ2. Nakon popunjavanja ovog upitnika dobićete mail u kom će vam biti potvrđeno da li je Vaša prijava prihvaćena.
Za više informacija možete nas kontaktirati na sloboda.nema.cenu@gmail.com ili putem telefona na 060 70 54 893 (Dobrila Marković).
Izvor:Facebook.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise