Wednesday, May 18th, 2022

Uhvati nove izazove – budi UHVATI FILM volonter/ka!

Novak Stanisic

Želiš da budeš deo jedinstvenog filmskog festivala u regionu i stekneš nova znanja, veštine i poznanstva? Prijavi se na konkurs za volontere za 20. Uhvati film i zajedno sa nama kreni u promenu perspektiva.

Svi su dobrodošli!

Godine, obrazovanje, iskustvo, mesto stanovanja ne igraju ulogu. Čak i ukoliko živiš van Novog Sada, svoj volonterski doprinos možeš dati onlajn. Jedini kriterijum je želja da daš svoj pečat 20. izdanju našeg festivala. I da si spreman da nesebično podeliš sa drugima svoju pozitivnu energiju.

Trenutno tražimo volontere za dva tima:

  • TIM PREVOĐENJA: sa engleskog ili drugog stranog jezika na srpski i obratno (dijalog liste filmova, sinopsisi filmova, simultano prevođenje razgovora sa autorima nakon projekcije filmova), JUN-OKTOBAR;
  • PROMO TIM: podrška pri objavljivanju objava na društvenim mrežama, pisanje intervjua, recenzija i drugih tekstova za sajt, osmišljavanje, snimanje i montaža kratkih video klipića za potrebe društvenih mreža, priprema materijala za promotivne aktivnosti, fotografija JUN-DECEMBAR;

Svi volonteri imaju šansu da se uključe u dalji rad organizacije.

Pored sjajnih filmova, Uhvati film daje ti priliku da se družiš i učiš od inspirativnih ljudi. Tokom volontiranja imaš mogućnost da prisustvuješ  i drugim aktivnostima organizacije: radionicama, tribinama, diskusijama o temama koje nemamo prilike da čujemo često u javnosti. Da promeniš svoje perspektive, a zatim i udruženim snagama utičeš na promenu društvene svesti u široj zajednici.

Svi volonteri/ke dobijaju i potvrdu o volontiranju, a po potrebi i preporuku sa opisom zaduženja i angažovanja.

Kako se trudimo da volontiranje prilagodimo tebi,  u prijavi navedi svoja interesovanja i očekivanja. Možda baš to bude nova oblast našeg volonterskog programa.

Konkurs za volontiranje u oblasti fotografije i tehničke podrške, raspisujemo u avgustu!

Uhvati film više je od filmskog festivala.

Prijavi se na LINKU do 25. maja i postani deo UHVATI FILM ekipe! Čekamo te, da ove godine zajedno nesebično podelimo svoje vreme i najlepše emocije.

 

Jer UHVATI FILM sija samo ljubav!

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise