Wednesday, May 31st, 2023

TOOL FAIR: Više od post-it papirića

Novak Stanisic

Iako omladinski rad nije sam po sebi zanat, da bi bio što uspešniji potreban vam je odgovarajući alat. I ne, tu ne mislimo na torbu punu šarenih post-it papirića, raznoraznih flomastera i glomaznih hamera koji se cepaju o svaku banderu na putu do kancelarije ili kuće. 📃🖍️
Digitalno doba u kom živimo je donelo velik broj korisnih alatki koje svako može naučiti da koristi. A pre nego što kažete da nemate stavku u budžetu za tako nešto, otkrićemo vam tajnu: većina ovih alata daju rezultate i bez plaćanja!
U saradnji sa Nacionalnom asocijacijom praktičara/ki omladinskog rada (NAPOR) organizujemo TOOL FAIR, sajam digitalnih alata za rad sa mladima, namenjen omladinskim radnicima, praktičarima neformalnog obrazovanja mladih i nastavnom kadru srednjih i osnovnih škola.
Na ovom događaju biće predstavljene:
🙏🏻 3 metodologije rada sa mladima;
👾 5 inovativnih digitalnih alata;
💻 digitalni omladinski rad – novi oblik rada sa mladima u njima komfornom, digitalnom prostoru.
Pored upoznavanja sa metodologijama i alatima, imaćete priliku da se upoznate i sa koleginicama i kolegama iz sektora, a već i sami znate da je baš iskustvo “iz prve ruke” ono koje najčešće donosi korisne ideje. 🤝🏻
Prijave za Tool Fair su obavezne i otvorene su do 1. juna na linku: https://bit.ly/toolfair
Možda papir trpi sve, ali digitalno je jednostavnije! 🦸🏻
_______________________________________________
Program “Tool Fair: Više od post-it papirića” deo je projekta “Mladi u centru održive zajednice” koji sprovodi OPENS uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarije za mlade Grada Novog Sada.

https://www.facebook.com/events/125772293838074?ref=newsfeed
Izvor: facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise