Friday, December 9th, 2022

SUPER Ž PANEL DISKUSIJA

Novak Stanisic

Cilj ovog panela je da se čuje glas žena koje svojom ličnošću i svojim radom u različitim oblastima hrabro krče svoj put i tako razbijaju rodne stereotipe.
Panel je predviđen za 11.12 od 17-18:30 u svečanoj sali OPENS-a. Učesnice panela su Biljana Rakić, VP of Human Capital @ COING, Tamara Srijemac, koautorka “Žene u kutiji”, Jelena Vesić, suosnivačica Colloco team challenge i Milana Popović, suosnivačica Colloco team chalenge, a panel će moderiti Ivana Perić, psihološkinja Sos ženskog centra.
Polazim od ideje da biti hrabra, autentična i slediti svoj put nije uvek lako, ali žene to mogu i to rade sjajno, a priče ovih sjajnih žena su priče ohrabrenje i za druge žene i devojke.
Nosilac projekta SUPER-GIRLS je Centar E8 iz Beograda, a partnerske organizacije uimplementaciji su: SOS ženski centar, Novi Sad;NVO Svetlost, Šabac;Grupa Grupa,Kraljevo;KOKORO, Bor iNVO “Naš svet, naša pravila” iz Vranja.Projekat se realizuje uokviru programa “Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti, faza II", koji sprovodi Agencija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN Women), uz finansijsku podršku Evropske unije.
Izvor:Facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise