Saturday, April 6th, 2024

Storytelling u radu sa mladima

Novak Stanisic

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) organizuje besplatnu radionicu “Storytelling u radu sa mladima. 🙂 Ona će biti održana u ponedeljak, 22.04. sa početkom od 20:00h u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).
Šta je storytelling? Kako možemo da ga koristimo dok radimo sa mladima? Koje vrste storytellinga postoje? Koje dodatne alate možemo da koristimo prilikom storytellinga?
Radionica se realizuje u okviru deseminacije projekta “The Art of storytelling for intercultural dialogue” koji je održan u Strugi (Severna Makedonija) i koji je realizovan u okviru Erasmus + programa finansiranog od strane EU.
Ona je namenjena mladima (18-30 godina) i svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca https://forms.gle/VumWHGnJmahTi2C7A
Učešće je potpuno besplatno.Krajnji rok za prijave je nedelja 20.04.2024. do 23h. Broj mesta je ograničen, zato požurite sa prijavama. 🙂 Selekcija će se vršiti na osnovu iskazane motivacije za učešće.
Voditelj radionice je Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i POY practitioner

Izvor: Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise