Tuesday, April 3rd, 2018

Sajam stručnog usavršavanja PMF 2018

Diana Zupur

Studentski sajam stručnog usavršavanja predstavlja projekat Saveza studenata Prirodno-matematičkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu u saradnji sa Studentskim parlamentom Prirodno-matematičkog fakulteta, koji je nastao sa ciljem boljeg informisanja i podizanja nivoa svesti studenata o važnosti ličnog rasta i usavršavanja, sticanju boljih pogleda na svoje buduće profesije i pravljenju prvih karijernih koraka, ulaganjem u sebe.

Zahvaljujući iskustvu sa prethodnih sajmova, ovogodišnji sajam će se održati 9. maja na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu sa početkom u 10 časova.

Studenti će imati priliku da razgovaraju sa predstavnicima organizacija, te da na taj način usavrše svoje komunikacione sposobnosti i veštine interpretacije. Studenti će takođe obilaskom sajma i kroz razgovor sa gostima i predstavnicima organizacija, moći da vide kako njihova struka izgleda u ozbiljnim i popularnim firmama i organizacijama te da dobiju prekopotrebne savete i usmerenja što se tiče njihove karijere i odgovora na pitanje “Šta nakon studija?”.

Ove godine sajam pruža mogućnost dodatnog prezentovanja učesnika dan ranije, 08.05.2018. godine kao i niz obuka i seminara koji će biti otvoreni za studente tog dana.

Vidimo se! :-)

Izvor: www.facebook.com

 


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise