Tuesday, November 20th, 2018

Radionica “Volontirati je lako,to može svako”

Novak Stanisic

#OPENS2019 i #EDITcentar / Infopolis omladinski info centar (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra) vas pozivaju na besplatnu radionicu “Volontirati je lako, to može svako” koja će biti održana u ponedeljak 03.12.2018. sa početkom od 17h.

Šta je to volontiranje i koji sve vidovi volontiranja postoje? Koja je razlika između volonterizma, aktivizma i društvene angažovanosti? Koja prava su to prava i obaveze volontera a koja organizatora volontiranja? Gde se sve može volontirati i sticati iskustvo važno za određenu profesiju? Šta je to kratkoročno a šta dugoročno volontiranje? Šta je Evropski volonterski servis (EVS) a šta Evropske snage solidarnosti (ESC )?
Ako vas zanimaju neka od ovih pitanja, onda je ovo prava radionica za vas. :)

Svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti slanjem podataka (ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon i email adresa, kao i ukratko da opištete šta vas je to motivisalo da se prijavite),sa naznakom “volonterizam”, na mail infopolisns@gmail.com . Krajnji rok za prijave je subota 1.12. do 2018. do 23h. Radionica je namenjena mladima od 15-30 godina starosti i broj mesta je ograničen.

Voditelj radionice je Novak Stanišić, master-pedagog i asistent u programima omladinskog rada. :)
Dobrodošli :)

Izvor:Facebook.com


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise