Monday, March 5th, 2018

Radionica “Upravljanje vremenom”

Novak Stanisic

Infopolis omladinski info centar vas poziva na radionicu “Upravljanje vremenom” koja će biti održana u petak 16.03.2018. u terminu od 19:00-21:30 h.

Cilj radionice je da pomogne učesnicima prilikom planiranja i organizacije sopstvenog vremena. Celokupna radionica se sastoji od niza zanimljivih igrica i vežbi koje bi trebalo da pomognu učesnicima u tome.

Ona je namenjena mladima (15-30 godina) i svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem maila (sa naznakom upravljanje vremenom) i sa sledećim podacima ( ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon , e-mail adresa, kao i da navedete šta vas je motivisalo da se prijavite za ovu radionicu) na pedagognovakstanisic@gmail.com . Učešće je potpuno besplatno.Krajnji rok za prijave je četvrtak 15.03.2018. do 23h. Broj mesta je ograničen, zato požurite sa prijavama. :)

Voditelj radionice je Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i voditelj Family lab inspirativnih seminara
Dobrodošli :)

Izvor:Facebook.com


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise