Thursday, March 12th, 2020

Radionica “Razigraj svoj preduzetnički duh”

Avatar

Da li želite da osvestite i vizuelno prikažite šta je to što vas pokreće, inspiriše, motiviše? Koje veštine i znanja je potrebno da steknete kako bi pokrenuli vaš ispunjujući posao?

Novosadski Edukativni Centar vas poziva da u ponedeljak, 16. marta od 18h-21h na adresi Petra Drapšina 34 učestvujete u radionici “Razigraj svoj preduzetnički duh”, u okviru projekta “Kreiranje i realizacija inovativnog programa i pristupa u zapošljavanju mladih, zapošljivosti i kreativnog, društvenog preduzetništva“.

Putem ove radionice, uvidećete kreativne načine za razvoj vaše karijere i naučiti kako da upoznate i razvijete sebe, postavite ciljeve i radite na njihovoj realizaciji.

Na ovoj radionici testira se društvena igra koja promoviše proaktivan pristup mladih i preduzimanje potrebnih koraka za postizanje društveno odgovornog preduzetničkog cilja i ličnog zadovoljstva.

Igra ima za cilj da učesnike provede kroz uvide u lične vrednosti, veštine i talente, preko spoznaje “šta volite da radite” do toga “šta želite da postignete” – postavljenje ciljeva i kako to da valorizujete.

U toku igre učesnici takođe uče kako da kreativno reše problem, kako da procenjuju i vrednuju ideje.

Možete se prijaviti putem linka.

Izvor: Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise