Tuesday, June 9th, 2020

Radionica: Prvi korak do posla

Alexandra Franziska Boos

Mlada si osoba i želiš da saznaš kako možeš da se zaposliš preko Studentsko-Omladinske Zadruge i šta sve ona može da ti pruži? Takođe, želiš da saznaš koje sve benefite stičeš učlanjenjem u Zadrugu i kako ona funkcioniše u tvoju korist?
Onda je ovo prava radionica za tebe! 😉

EDIT Centar (Infopolis omladinski info centar) i Studentsko omladinska zadruga Prva šansa iz Beograda su doneli odluku da zajedničkim snagama pomognu mladima oko zaposlenja, kao i informacijama koje imaju za cilj na povećanje zaposlenosti mladih.

Celokupan program koji Prva Šansa pruža možete saznati od naše prijateljice i gošće Isailović Ana koja je ujedno i predavač ove radionice. Radionica će se održati na ZOOM platformi i namenjena je mladima 15-30 godina sa teritorije cele Srbije, ali i kompanijama koje su zainteresovane za saradnju 🤙

Predavačica Ana Isailović je student treće godine Fakulteta političkih nauka u Beogradu , smer socijalna politika i socijalni rad. Trenutno radi kao board assistant u Rexpress DOO i u Studentsko-omladinskoj zadruzi Prva šansa kao Web, media and marketing associate. U slobodno vreme bavi se volonterskim radom.

Na ovu radionicu se možete prijaviti putem Google forme: https://forms.gle/cxtT4eyF5oB7TYYZ8

Krajnji rok za prijavu je 24.06.2020. do 23:59 h

Da biste učestvovali potrebno je da imate instaliranu Zoom aplikaciju na svom računaru/tabletu/mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download.

Svi učesnici će nakon slanja aplikacije na email adrese dobiti Zoom link kojem bi trebalo da pristupe 10-tak minuta pre radionice.

Aktivnost je deo projekta ”Infopolis Starter Kit 4 OPENS Info Points & Omladinska info mapa – online & offline’’ koji se finansira iz budžeta Ministarstva kulture i informisanja, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Grada Novog Sada kako bi se ostvarili ciljevi OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad.

#OPENS2019 #EYC2019 #mojopeNS


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise