Saturday, November 2nd, 2019

Radionica “Prepoznaj i ostvari svoje potencijale”

Novak Stanisic

Novosadski edukativni centar i Studio 34 (Petra Drapšina 34) vas pozivaju na radionicu “Prepoznaj i ostvari svoje potencijale” koja će biti održana u ponedeljak 04.11. sa početkom od 18h.

Ciljna grupa su mladi od 18 do 30 godina, predstavnici omladinskih organizacija i organizacija za mlade, osobe koje rade sa mladima. Predviđen broj učesnika je 10.  Učešće na ovoj radionici, kao i celom programu se ne naplaćuje ali broj mesta je ograničen, tako da je obavezna prijava putem mejla “prijava@nec.rs”, sa imenom, prezimenom i godinom rođenja.

Tokom ove radionice učesnici će imati prilike da kroz interaktivne diskusije i kreativne vežbe prepoznaju sopstvene osobine, potencijale, želje i sklonosti u skladu sa kojima mogu odabrati odgovarajuće zanimanje.

Radionica je interaktivnog karaktera. Kroz testove, kreativne zadatke, psihološke tehnike, grupne i individualne vežbe dolazimo do odgovora:
👉 Gde leži moj pun potencijal?

Na radionici obrađujemo sledeće teme:
☑️ Kako da prepoznamo svoju zonu rasta i potencijala?
☑️ Koje su moje veštine, sposobnosti i stvari koje radim sa srcem?
☑️ Kako da znam šta želim i šta me zanima?
☑️ Šta ako smo neodlučni?
☑️ Kako naći motivaciju?
☑️ Kako odrediti fokus i prioritete?
☑️ Kako se disciplinovati i krenuti jasnim koracima ka cilju?

Trener: Milena Milošević, psiholog da višegodišnjim iskustvom u karijernog savetovanju. Milena vodi autorski program Profesionalna dezorijentacija i uređuje psihologiju sa šlagom. Usavršavala se kod nas i u inostranstvu. Sertifikovani je trener “Our school” programa.

Projekat “Inovativni modeli zapošljavanja mladih” realizuje Novosadski Edukativni Centar a finansira Kancelarija za mlade Novi Sad, sa ciljem realizacije programa omladinskog preduzetništva i poboljšanja uslova za zapošljavanje mladih.

Izvor:Facebook.com

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise