Friday, January 4th, 2019

Radionica “Pisanje CV-a i motivacionog pisma”

Novak Stanisic

U saradnji sa #OPENS2019, #EDIT centar / Infopolis omladinski info centar (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra), u okviru #mesecanovihodluka, vas poziva na radionicu “Pisanje CV-a i motivacionog pisma” koja će biti održana u subotu 19.01. 2019. sa početkom od 10h.
Koje nam prednosti dobro izrađeni CV i motivaciono pismo donose? Kako napisati dobar CV i motivaciono pismo?

Pisanje dobrog CV-a i motivacionog pisma je prvi važan korak ka uspostavljanju radnog odnosa i prijavljivanja na konkurse različitog tipa. Način na koji se predstavimo poslodavcu može odrediti naš budući profesionalni put.

Da bi se prijavili za učešće potrebno je da do 15.01.2019. godine u 23 h na email adresu infopolisns@gmail.com sa naznakom “CV i motivaciono pismo” pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon, email adresu, kao i da ukratko opišete šta vas je motivisalo da se prijavite za radionicu. Radionica je u potpunosti besplatna i namenjena je mladima od 15-30 godina starosti.

Radionicu vodi Novak Stanišić, MA pedagog, asistent u programima omladinskog rada i voditelj Familylab inspirativnih seminara
Dobrodošli 🙂

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise