Tuesday, November 17th, 2020

Radionica “Pisanje CV-a i motivacionog pisma”

Novak Stanisic

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad organizuje besplatnu radionicu “Pisanje CV-a i motivacionog pisma. 🙂 Ona će biti održana u subotu, 28.11. sa početkom od 16:00h preko Skypa.
Koje nam prednosti dobro izrađeni CV i motivaciono pismo donose? Kako napisati dobar CV i motivaciono pismo?
Pisanje dobrog CV-a i motivacionog pisma je prvi važan korak ka uspostavljanju radnog odnosa i prijavljivanja na konkurse različitog tipa. Način na koji se predstavimo poslodavcu može odrediti naš budući profesionalni put.
Ona je namenjena mladima (15-30 godina) i svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca koji se nalazi na sledećem linku.
Učešće je potpuno besplatno.Krajnji rok za prijave je sreda 25.11.2020. do 23h. Broj mesta je ograničen, zato požurite sa prijavama. 🙂 Samo primljeni učesnici će biti obavešteni o načinu pristupa edukaciji. Selekcija će se vršiti na osnovu iskazane motivacije za učešće.
Voditelj radionice je Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i voditelj Familylab inspirativnih
seminara
Izvor:Facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise