Thursday, December 19th, 2019

Radionica: Asertivna (samopouzdana) komunikacija

Alexandra Franziska Boos

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) i OPENS (NOVI SADEvropska prestonica mladih 2019) organizuju radionicu pod nazivom ”Asertivna (samopouzdana) komunikacija za novogodišnje praznike”.

Jedan od najvećih problema među ljudima tiče se komunikacije. Ukoliko vas zanima koji sve stilovi komunikacije postoje, želite da postanete asertivni (samopouzdani) u komunikaciji ili često čujete reč ”asertivnost “ i zanima vas šta ona tačno znači, pridružite nam se na radionici koju organizujemo. 🙂

Voditeljka radionice je Milica Mandić, diplomirani psiholog, edukant integrativne art psihoterapije i sertifikovani trener asertivne komunikacije. Milica ima višegodišnje iskustvo u vođenju radionica sa mladima svih uzrasta.

Radionica je pre svega namenjena mladima uzrasta od 15 do 30 godina. Osobe starije od 30 godina se mogu prijaviti ali će prednost prilikom prijavljivanja imati učesnici do 30 godina starosti. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na mail: savetovaliste.nshc@gmail.com (u prijavi napisati: ime prezime, broj telefona i godište).

Poslednji dan za prijavu je 20.12.2019. u 12 h. Prijavite se što pre, broj mesta je ograničen: 🙂

Učešće na radionici je BESPLATNO!

Mesto: Savetovalište za mlade – Bulevar Vojvode Stepe 1 (preko puta Jysk-a). Do Savetovališta možete doći autobusom broj 7.

NAPOMENA: Potrebno je da učesnici dođu 15 minuta pre početka radionice kako bi se obavile formalnosti koje nisu usko vezane za samu radionicu. Molimo vas da dođete na vreme. 🙂

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra osnovano je 2008. godine u cilju promocije zdravlja i pružanja psihološke podrške i pomoći. U Savetovalištu možete dobiti usluge psihološkog savetovanja, psihoterapije i emotivne podrške. Psiholozi koji rade u Savetovalištu su volonteri na edukaciji iz psihoterapije (različiti psihoterapijski pravci).

NOVI SAD – Evropska prestonica mladih 2019 ima za cilj da podrži mlade ljude da postanu proaktivni inicijatori pozitivnih promena i inovativnih ideja u društvu, kako u Novom Sadu, tako i na nacionalnom, regionalnom i internacionalnom nivou. Kandidatura grada Novog Sada kao Omladinske prestonice Evrope je poziv mladima da se aktivno uključe u razvoj i izgradnju sopstvene nezavisnosti. Zato je moto kandidature „Novi Sad otvara vrata“.

Izvor: Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise