Thursday, December 3rd, 2020

Psihološko savetovalište za mlade – Infopolis deo Sazvžđa podrške

Alexandra Franziska Boos

Naše Psihološko savetovalište za mlade – Infopolis (EDIT Centar) je deo Sazvežđa podrške zajedno sa drugim psihološkim savetovalištima iz Novog Sada, a to su: Sos Ženski Centar, Udruženje Crvena LinijaCentar SrceGrupa IZAĐI, Omladina JAZAS Novi Sad, Iz Kruga Vojvodine, NSHC i Patrija.
Saznajte detalje u tekstu ispod.
 
Podrška je mesto u kom smo pokriveni dekom i u kom se stvaraju uslovi da mirne glave nastavimo dalje.
Ova godina je bila teška za sve, ali makar nas je naučila da ne treba da se pravimo da nam nije teško. Izazovi sa kojima su se mladi ljudi, ali i svi ostali, inače suočavali – samo su podebljani pod pritiskom pandemije.
 
Podaci ukazuju na to da ovih meseci tražimo psihološku pomoć više nego pre. Treba da znate kome možete da se obratite za istu, kada i gde.
 
Predstavljamo vam psihološka savetovališta na teritoriji grada Novog Sada koja ne moraju nužno da budu zvezde vodilje, već je dovoljno i da budu zvezde pratilje, na tom putu kojim nije lako koračati. Oni stoje zajedno, grupisani u jedno, u Sazvežđe podrške, jer podrška je mesto u kom niko ne biva ostavljen sam.
U narednom periodu, predstavićemo vam svako savetovalište, njegovo polje rada, kao i načine na koje možete da stupite u kontakt sa psiholozima kada vam to bude potrebno.
Izvor: Psihološko savetovalište za mlade – Infopolis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise