Wednesday, December 6th, 2017

Promocija časopisa KUŠ

Milana

Časopis KUŠ poziva sve ljubitelje kulture i umetnosti, i one koji se tako osećaju, da pisustvuju promociji njihovog prvog broja časopisa!

Promocija će se održati u kafiću Izba, Železnička 4, u nedelju, 10. decembra, od 18 časova.

KUŠ! ili kulturno-umetnički špajz je časopis koji se bavi promocijom kulture i umetnosti u domaćoj sredini u kojoj časopisi sa ovakvom tematikom nisu česti. Cilj im je da na zabavan način i jednostavnim jezikom prenesu znanja, ideje i novosti iz oblasti kulture i umetnosti. KUŠ!-ov tim čine mladi stučnjaci iz različitih oblasti kulture, koji su se odlično uklopili. Bez obzira na iskustvo, autori, dizajneri i saradnici nude čitaocima svoj pogled na teme koje su, ako ne potpuno zanemarene, onda bar ne tako lako dostupne.

Kroz priče o umetnosti, muzici, pozorištu, filmu, književnosti i filozofiji, ali i mnogim drugim oblastima istorije kulture, izbegavajući strog naučni jezik, tim časopisa bira i priprema tekstove za publiku koje, čine mahom mladi ljudi.

Rad možete pratiti putem sajta: www.casopiskus.com, na istoimenim Fejsbuk i Instagram stranicama, a ukoliko imate pitanja, predloge ili komentare, pišite na mejl: casopiskus@gmail.com

Dođite i podržite ovu divnu ideju!

Izvor: www.facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise