Wednesday, August 2nd, 2017

Prezentacija metode fraktalnog crtanja

Novak Stanisic

Centar za unapređenje zdravlja i društvene odgovornosti (Ilije Ognjanovića 1) vas poziva na prezentaciju metode fraktalnog crtanja koja će biti održana u nedelju 07.08. sa početkom od 18h.  Metod će predstaviti Aleksandra Marjanović, sertifikovani instruktor i član Međunarodne asocijacije “Projection”.Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Metoda je namenjena svima, bez obzira na kalendarski uzrast, obrazovanje i umetnički talenat.Ona se pokazala korisnom u brojnim oblastima života. Povećanje koncentracije, smanjenje razdražljivosti, bolja socijalizacija, razvoj komunikacijskih veština, brži oporavak kod ljudi sa zdravstvenim problemima i mnogo više.
Psiholozima i pedagozima može biti pomoć u bržem dijagnostikovanju i otkrivanju dubine problema kod svojih klijenata.

Na predstavljanju ćemo govoriti o tome kako linija i boja pokazuju i menjaju naše unutrašnje stanje, i zašto su fraktali „yoga za mozak“. Kako i zašto utiču na povećanje intelektualnih sposobnosti i kreativnosti. Kako utiču na razvoj intuicije i šta je zapravo intuicija? Kakva je i kolika veza izmedju fine motorike i mozga i kako korekcijom postižemo promene.

Metod je „otkriće“ ruske naučnice, kliničkog psihologa i porodičnog terapeuta Tanzilije Zakirovne Polujahtove, koja je preduzela brojna istraživanja na polju energetike linija i boja.Takođe, metod se više od 25 godina primenjuje u praksi. Kod nas je stigao 2014.god. i relativno je nepoznat. Budući da je autor ovog metoda vrlo inventivna osoba, u najdubljem smislu ove reči, i redovno posećuje Srbiju, možemo očekivati još brojna znanja koja će podeliti sa nama.

Izvor:Facebook.com


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise