Monday, September 2nd, 2019

Prepoznaj i ostvari svoje potencijale

Novak Stanisic

Novosadski edukativni centar (Petra Drapšina 34) i Studio 34 vas pozivaju na radionicu “Prepoznaj i ostvari svoje potencijale” koja će biti održana u ponedeljak, 16.09. sa početkom od 18h. Radionica je namenjena mladima od 18-30 godina starosti. Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu na mail “prijava@nec.rs”.

Tokom ove radionice učesnici će imati prilike da kroz interaktivne diskusije i kreativne vežbe prepoznaju sopstvene osobine, potencijale, želje i sklonosti u skladu sa kojima mogu odabrati odgovarajuće zanimanje.

Radionica je interaktivnog karaktera. Kroz testove, kreativne zadatke, psihološke tehnike, grupne i individualne vežbe dolazimo do odgovora:
👉 Gde leži moj pun potencijal?

Na radionici obrađujemo sledeće teme:
👉 Kako da prepoznamo svoju zonu rasta i potencijala?
👉 Koje su moje veštine, sposobnosti i stvari koje radim sa srcem?
👉 Kako da znam šta želim i šta me zanima?
👉 Šta ako smo neodlučni?
👉 Kako naći motivaciju?
👉 Kako odrediti fokus i prioritete?
👉 Kako se disciplinovati i krenuti jasnim koracima ka cilju?

Radionicu vodi Milena Milošević, psiholog sa višegodišnjim iskustvom u oblasti karijernog savetovanja. Autor je programa Profesionalna dezorijentacija i urednik bloga Psihologija sa šlagom.  Sertifikovani je trener “Our school” programa.

Projekat “Inovativni modeli zapošljavanja mladih” realizuje Novosadski Edukativni Centar a finansira Kancelarija za mlade Novi Sad, sa ciljem realizacije programa omladinskog preduzetništva i poboljšanja uslova za zapošljavanje mladih.

Izvor:Facebook.com

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise