Friday, February 14th, 2020

Predavanje “Kako putovati jeftino po Evropi?”

Novak Stanisic

Imaš dugu travel listu evropskih destinacija, ali nikako da se pokreneš na putovanje? Boli te glava od vrtoglavih cena na sajtovima turističkih agencija? Ne znaš kako da otputuješ sa malo novca? Onda mi se pridruži na predavanju ” Kako putovati jeftino po Evropi?”Ono će biti održano u subotu 7.3.2020. sa početkom od 16h u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).
Predavanje će obuhvatiti sledeće teme:

1. Samostalno putovanje – prezentacija sajtova za pronalaženje prevoza, smeštaja, lokalnih vodiča + moja lična iskustva i zaključci
2. Sajtovi za povoljna putovanja ( autobuski i avionski aranžmani)
3. Kuda iz Novog Sada na jednodnevni izlet u inostranstvo?
4. Kako uštedeti na destinaciji?

Predavanje je namenjeno mladima od 15-30 godina. Ako si zainteresovan/a za učešće pošalji mail sa (naznakom ” Lako putuj” na infopolisns@gmail.com . U mejlu napiši svoje podatke (ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon, email adresa), i opiši ukratko svoju motivaciju da se prijaviš na predavanje.

Krajnji rok za prijave je 1.3. u 23h.

Predavanje će održati  Danijela Surtov, nastavnica nemačkog i autorka bloga o putovanjima Deni putuje. Do sada je, u samostalnoj i agencijskoj režiji obišla više od 200 mesta u 20 država Evrope. Svojim savetima želi da predoči mladim ljudima mogućnosti povoljnog putovanja, u nadi da će ih motivisati da se na ista otisnu.

Dobrodošli. 🙂

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise