Thursday, May 10th, 2018

Poziv za volontere: Karavan za klimu – svi aktivni u borbi protiv klimatskih promena

Nina Nađalin

Novosadski volonterski servis i Kancelarija za mlade Novi Sad pozivaju te da učestvuješ u projektu Karavan za klimu – Svi aktivni u borbi protiv klimatskih promena! 

Vreme volontiranja: 3-4 puta, 4-6h dnevno, u periodu od 25.05. do 04.06.

Rok za prijavu: 21.05.2018. u 14h.

Projekat je osmislio i sproveo Francuski institut u Srbiji i Ambasada Francuske u Srbiji zajedno sa lokalnim akterima (opštinama, gradovima, građanskim društvom). Konkretno, to je putujući projekat koji prolazi kroz gradove naše zemlje i između ostalog interaktivnom izložbom ukazuje na loš uticaj otpada na okolinu.Volonteri će kroz kraću pripremu biti obučeni da budu vodiči kroz interaktivnu izložbu – demionstacija na solarnim panelima, demonstratori na eksponatima i sl.

U nekoliko navrata, volonteri će kroz izložbu voditi đake osnovnih i srednjih škola i na taj način steći iskustvo u javnom nastupu, ekološkim pitanjima i radom prirodnjačkog muzeja gde se izložba odvija.


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise