Thursday, September 17th, 2020

Poziv za učesnike – projekat „Kreiraj! Uključi! Učestvuj!”

Novak Stanisic

Poziv za učesnike – projekat „Kreiraj! Uključi! Učestvuj!” (Create! Include! Participate!)

 

 

Uz poruku „Mi verujemo u bolji Balkan”, organizacija Balkans, let’s get up! Organisation zajedno sa regionalnim partnerskim organizacijama, Psihološki centar „Sense” i 7 Arte, poziva mlade sa Balkana da se prijave za učešće na projektu „Kreiraj! Uključi! Učestvuj!”(Create! Include! Participate!). Ukoliko želiš da radiš na svojoj ideji, osmisliš projekat i uključiš pripadnike svoje lokalne zajednice, a da istovremeno razmenjuješ znanja i iskustvo sa svojim vršnjacima sa Balkana, onda je projekat „Kreiraj! Uključi! Učestvuj!” pravo mesto za tebe. Kreiraj Balkan po svojoj meri, Balkan kao mesto na koje si ponosan i koje voliš. Neki od glavnih ciljeva ovog projekta su aktivno uključivanje mladih, lični rast i razvoj pojedinaca kao i učenje kroz razmenu.

 

Od oktobra do kraja novembra, izabrani učesnici će u okviru onlajn seminara, a uz pomoć različitih interaktivnih onlajn oruđa, raditi na svojim zamislima, analizirati i istraživati svoje okruženje, uvideti i razumeti problem i na kraju pronaći odgovarajuće rešenje. U onlajn svetu, tokom svih seminara, učesnici će biti vođeni od strane naših iskusnih facilitatora. Najbolje projektne ideje će biti odabrane i dobiti mentorsku i finansijsku pomoć.

 

Više o samom projektu i uslovima učešća na istom možete pronaći na linku: https://bit.ly/3ig6s2R, a ukoliko ste spremni da se odmah prijavite ovo je link ka prijavi: https://bit.ly/2RhCBuQ. Rok za slanje prijave je 23. septembar 2020. godine.

 

***Projekat je podržan od strane Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO), UN Peacebuilding-a, Theodor-Heuss-Kolleg-a i MitOst organizacije. Projekat će biti realizovan i uz pomoć organizacija Building the Balkans i Centra za socijalne inovacije “Centrifuga”.

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise