Friday, October 8th, 2021

POY radionica:Pronađi svoj Ikigai

Novak Stanisic

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) vas poziva na POY radionicu:Pronađi svoj Ikigai koja će biti održana u subotu 23.10.2021. sa početkom od 15h u Infopolis omladinskom info centru.
Jedan od ključnih elemenata našeg postojanja je pronalaženje svrhe. Zašto mi postojimo, šta je to što nas motiviše da se probudimo svako jutro? Šta je naš pokretač koji nam određuju pravac u kojen ćemo da idemo? Ikigai je japanski koncept, koji nam pomaže da definišemo smisao našeg života.
Ovo je je inspirativna radionica koja ima za cilj da pomogne učesnicima da “zavire” u smisao svog života. Važno je istaći da je nekima potreban čitav život da pronađu svoj Ikigai i da im ova radionica može predstavljati početni korak na tom putu. Radionica nema za cilj rešavanje životnih problema, predlaganje univerzalnih rešenja za problematiku koja nas okružuje sl. Ona može da bude pokretač i inicijator svega onoga što nam može doneti Ikigai.
Ona je namenjena mladima od 15-30 godina starosti i svi zainteresovani za učešće mogu popuniti prijavni obrazac koji se nalazi na sledećem linku: https://forms.gle/fK5kYnUqE8z9CoUf7. Krajnji rok za prijave je petak 22.10.2021. do 23h.
Predviđeno vreme za trajanje je oko 2h i zbog koncepta je potrebno ostati na celoj radionici.
Prilikom rada će biti korišćena Points of you metodologija o kojoj možete saznati mnogo više na sledećem linku: https://www.points-of-you.com/
Radionicu vodi Novak Stanišić, Ma pedagog i asistent u programima omladinskog rada.
Radionica se održava u skladu sa propisanim merama Ministarstva zdravlja u sprečavanju širenja COVID-a 19.
Dobrodošli. 🙂
Izvor:Facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise