Saturday, July 24th, 2021

POY radionica: Moj foto-album

Alexandra Franziska Boos

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) vas poziva na POY radionicu: My story (moj foto album) koja će biti održana u utorak 03.08.2021. sa početkom od 19h u Infopolis omladinskom info centru.

My story je proces koji omogućava učesnicima da na drugačiji način ispričaju svoju priču i steknu nove uvide. Svaki učesnik bira temu koju želi dodatno da razmotri i proširi svoju perspektivu. To može da bude foto album karijere, roditeljstva, nekog budućeg zanimanja…
Ovo je inspirativna radionica koja ima za cilj da pomogne učesnicima da bolje spoznaju neku određenu temu ili da dođu do nekih određenih novih perspektiva. Radionica nema za cilj rešavanje životnih problema, predlaganje univerzalnih rešenja za problematiku koja nas okružuje sl. Ona može da bude pokretač i inicijator svega onoga što nam može doneti sopstveno istraživanje.
Ona je namenjena mladima od 15-30 godina starosti i svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti slanjem maila (ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon i email adresa, kao i šta vas je zainteresovalo za učešće) na infopolisns@gmail.com .

Krajnji rok za prijave je ponedeljak 02.08. 2020. do 23h.

Zbog specifičnosti radionice, sadržaja koji se radi na njoj i aktuelne epidemiološke situacije broj učesnika je ograničen na 10. Selekcija učesnika će biti vršena na osnovu iskazane motivacije za učešće. Predviđeno vreme za trajanj je do 21h i zbog koncepta je potrebno ostati na celoj radionici.
Prilikom rada će biti korišćena Points of you metodologija o kojoj možete saznati mnogo više na sledećem linku: https://www.points-of-you.com/

Radionicu vodi Novak Stanišić, Ma pedagog i asistent u programima omladinskog rada.
Radionica se održava u skladu sa propisanim merama Ministarstva zdravlja u sprečavanju širenja COVID-a 19.

Dobrodošli. 🙂
Poster radionice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise