Monday, February 15th, 2021

POY radionica: Feel the flow

Novak Stanisic

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) vas poziva na POY radionicu:Feel the flow koja će biti održana u nedelju 28.2.2021. sa početkom od 10h u Infopolis omladinskom info centru. U slučaju da bude veći broj prijavljenih od broja dozvoljenih merama koje je propisalo Ministarstvo zdravlja postoji opcija da druga radionica bude od 12:30h.
Flow predstavlja stanje uma. Pomoću njega iza sebe ostavljamo unutrašnju kritiku, sumnje,stres, juče i sutra. Fokusiramo se na ovde i sada. Na taj način se povezujemo sa našom kreativnošću, radoznalošću, sadašnjosti, fokusiramo se na akcije.
Ovo je inspirativna radionica koja ima za cilj da pomogne učesnicima da se suoče sa izazovima, postignu balans i steknu određene veštine. Da prošire svoje vidike za najbolje postupanje u određenim situacijama. Važno je istaći da je nekima potreban čitav život da to urade i da im ova radionica može predstavljati početni korak na tom putu. Radionica nema za cilj rešavanje životnih problema, predlaganje univerzalnih rešenja za problematiku koja nas okružuje sl. Ona može da bude pokretač i inicijator svega onoga što nas može dovesti do Flow-a.
Ona je namenjena mladima od 15-30 godina starosti i svi zainteresovani za učešće mogu popuniti prijavni obrazac koji se nalazi na sledećem linku: https://forms.gle/f4STPHZDzhF1t4Lf8. Krajnji rok za prijave je petak 26.2.2021. do 23h.
Zbog specifičnosti radionice, sadržaja koji se radi na njoj i aktuelne epidemiološke situacije broj učesnika je ograničen na 5. Selekcija učesnika će biti vršena na osnovu iskazane motivacije za učešće. Predviđeno vreme za trajanje je oko 2h i zbog koncepta je potrebno ostati na celoj radionici.
Prilikom rada će biti korišćena Points of you metodologija o kojoj možete saznati mnogo više na sledećem linku: https://www.points-of-you.com/
Radionicu vodi Novak Stanišić, Ma pedagog i asistent u programima omladinskog rada.
Radionica se održava u skladu sa propisanim merama Ministarstva zdravlja u sprečavanju širenja COVID-a 19.
Dobrodošli. 🙂 #radionica #POY #flow

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise