Sunday, February 14th, 2021

POY: “My story/Moj foto-album”

Novak Stanisic

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) vas poziva na POY radionicu:My story (moj foto album) koja će biti održana u subotu 27.02.2021. sa početkom od 16h u Infopolis omladinskom info centru.
My story je proces koji omogućava učesnicima da na drugačiji način ispričaju svoju priču i steknu nove uvide. Svaki učesnik bira temu koju želi dodatno da razmotri i proširi svoju perspektivu. To može da bude foto album karijere, roditeljstva, nekog budućeg zanimanja…
Ovo je inspirativna radionica koja ima za cilj da pomogne učesnicima da bolje spoznaju neku određenu temu ili da dođu do nekih određenih novih perspektiva. Radionica nema za cilj rešavanje životnih problema, predlaganje univerzalnih rešenja za problematiku koja nas okružuje sl. Ona može da bude pokretač i inicijator svega onoga što nam može doneti sopstveno istraživanje.
Ona je namenjena mladima od 15-30 godina starosti i svi zainteresovani za učešće mogu popuniti prijavni obrazac koji se nalazi na sledećem linku: https://forms.gle/dZSZrWdjfX4fnVMn9 . Krajnji rok za prijave je subota 26.02. 2021. do 23h.
Zbog specifičnosti radionice, sadržaja koji se radi na njoj i aktuelne epidemiološke situacije broj učesnika je ograničen na 10. Selekcija učesnika će biti vršena na osnovu iskazane motivacije za učešće. Predviđeno vreme za trajanje je do 18h i zbog koncepta je potrebno ostati na celoj radionici.
Prilikom rada će biti korišćena Points of you metodologija o kojoj možete saznati mnogo više na sledećem linku: https://www.points-of-you.com/
Radionicu vodi Novak Stanišić, Ma pedagog i asistent u programima omladinskog rada.
Radionica se održava u skladu sa propisanim merama Ministarstva zdravlja u sprečavanju širenja COVID-a 19.
Dobrodošli. 🙂
#POY #radionica #mladi

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise