Tuesday, April 23rd, 2019

Pokreni SvEt! Predavanje

Novak Stanisic

Pozivamo vas da 24. aprila od 18 časova u Studiju 34 prisustvujete predavanju Miloša Pešića, osnivača Fondacije 1%, pod nazivom „Pokreni S(v)e(t)!“.

Šta je to što razlikuje velike umove – naučnike, pronalazače, vrsne umetnike, ili uspešne preduzetnike, ljude koji su menjali svet i činili ga boljim, od ostalih ljudi? Upravo način na koji su razvijali i oslobađali svoje potencijale!

Sve ono što je oblikovalo svet koji poznajemo danas, u početku je bilo samo ideja u umu čoveka koji je radio na tome da je oslobodi.

Na ovom predavanju saznaćemo kako da prepoznamo svoje originalnosti, ideje i potencijale, šta nas to ometa da ih oslobodimo i realizujemo i šta treba da uradimo da bismo to izveli!

Na ovom predavanju ćete čuti odgovore na mnoga pitanja poput:
– Kako prvo pokrenuti sebe?
– Kako odrediti svoje vrednosti i svoju misiju, kako bismo postavljali ciljeve i donosili odluke skladu sa time?
– Šta sve stoji na putu naših potencijala?
– Kako naše emocije, uverenja ili okolina utiču na nas i kako se izboriti sa njima?
– Kako pokrenuti promenu, izneti ciljeve i preneti ideju na druge ljude?

Učešće se ne naplaćuje ali je obavezna prijava putem mejla na
prijava@nec.rs

O predavaču: Miloš Pešić osnivač je Fondacija 1%, koja ima za cilj da podrži mlade ljude u otkrivanju sopstvenih talenata, da ih inspiriše i motiviše da promene svet na bolje, kao i da ih ohrabri, razvije svest, oživi prave vrednosti i edukuje ih veštinama neophodnim za 21. vek. Ujedno je osnivač i IQ centra, u kojem drži edukacije iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise