Tuesday, October 27th, 2020

Piši blog za IRIDIUM

Novak Stanisic

Kako da napišeš blog post koji će izazvati pažnju? Koji je najbolji način da preneseš važne poruke? Kako da budeš vršnjački/a edukator/ka na temu rodno zasnovanog nasilja putem bloga?
Učestvuj u kreiranju IRIDIUMA – novog medija o rodno zasnovanom nasilju!
Organizacija IRIDA te poziva na trening „Piši blog za IRIDIUM“ gde ćeš imati priliku da naučiš – zašto je važna rodna ravnopravnost? Kako da napišeš blog post koji će izazvati pažnju? Kako iskoristiti sve prednosti bloga u edukaciji vršnjaka/kinja o temi rodno zasnovanog nasilja?
Trening podrazumeva 2 celodnevne radionice :
31.10.2020. od 11-19h u OPENS-u (Laze Telečkog 2) kada ćeš moći da se upoznaš sa mnogim važnim pojmovima i činjenicama kada je u pitanju rodno zasnovano nasilje.
07.11.2020. od 10-16h u prostorijama Kolping-a (Lukijana Mušickog 9) gde ćeš se upoznati sa osnovama pisanja bloga i naučiti kako da stečeno znanje sa prve radionice pretočiš u zanimljive blog postove*
*obavezno je prisustvo na obe radionice
Kao učesnik/ca treninga imaćeš priliku da učestvuješ u kreiranju sadržaja na IRIDIUMU – novom mediju o rodno zasnovanom nasilju i na taj način edukuješ druge mlade o tome šta je rodno zasnovano nasilje, kako ga prepoznati i drugim značajnim informacijama kada je ova tema u pitanju .
Ukoliko voliš da pišeš i zanima te angažovano blogovanje, želiš da naučiš više o rodno zasnovanom nasilju i kako da preneseš svoje znanje drugim mladima – trening „Piši blog za IRIDIUM“ je pravo mesto za tebe!
Trening „Piši blog za IRIDIUM“ podržan je od strane Gradske uprave za sport i omladinu.
Trening će biti sproveden u skladu sa svim propisanim epidemiološkim merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.
Možeš da se prijaviš putem ovog linka.
Broj učesnika/ca na treningu je ograničen.
Prijave su otvorene do 30.10.2020.

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise