Wednesday, January 31st, 2018

Otvorena tribina – Šta znači odluka?

Diana Zupur

Svakodnevno se susrećemo sa činjenicom da je sve više ljudi pod uticajem narkotika. Mnogi smatraju da je zavisnost od istog i drugih psihoaktivnih supstanci neizlečiva bolest.

Udruženje Restar uz pomoć Novi Sad – Evropska prestonica mladih 2019 Vas poziva da dokažemo drugačije! Put do oporavka postoji. Potrebna je odluka! Koji je to put i način možete čuti na otvorenoj tribini “Šta znači odluka”, koja će se održati 08.02. četvrtak u 18h, u Omladinskom klubu OPENS, Bulevar despota Stefana 5 – Kineska četvrt.

Predavači su Tamara Zirojević Maslovarić psiholog i psihoterapeut, Kristina Kostić i Boris Štrbac dugogodišnji aktivisti u radu sa zavisnicima i prevenciji bolesti zavisnosti.

Učešće na tribini je besplatno a potrebno je poslati mailom potvrdu ušešća i navesti ime i prezime i kontakte sa naznakom „Prijava za tribinu – Šta znači odluka“ najkasnije do 7.02. na mail adresu omladinskiklub@opens2019.rs

Izvor: www.facebook.com


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise